Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleinkunst in optima forma!

7 april @ 15:00 17:00

Deze zondag een dubbel programma nl. “Verzoening” door Florieke de Geus, jazz-zangeres en Rutger Mathys, mondharmonicaspeler en luisterliedjes door Tobias Wenting & Dirk Overbeek

“Verzoening” is een theaterstuk, gecreëerd door Florieke de Geus, jazz-zangeres en opgegroeid in Arnhem en Rutger Mathys, mondharmonicaspeler en oorspronkelijk uit Gent.
Deze twee gelijkgestemde zielen vonden elkaar op het conservatorium van Rotterdam in de liefde voor taal, theater en muziek. Beiden spelen ze ook piano, schrijven poëzie en muziek. In hun stuk kijken ze naar zichzelf en de wereld rondom hen. Ze komen nieuwe mensen tegen, oude gekenden, verloren liefdes en nog niet-vervulde dromen. Muziek is de leidraad door deze tocht.

Luisterliedjes door Tobias Wenting & Dirk Overbeek
De Fransen hebben het chanson, wij Nederlanders hebben luisterliedjes. Pianist en kleinkunstenaar Tobias Wenting en accordeonist Dirk Overbeek, die beiden op Artez in Arnhem zaten, brengen een ode aan het Nederlandse kleinkunst- en theaterlied.nspirerende en ontroerende liedjes van vroeger en nu passeren de revue in verrassende, verfrissende en virtuoze arrangementen. Zowel bekende als onbekende pareltjes komen aan bod. Tobias Wenting is voortdurend op zoek naar onconventionele manieren waarop muziek en tekst samen kunnen komen. Accordeonist Dirk Overbeek laat in alles wat hij doet veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument.

Waar: Bakermat, Renbrandtzaal
Entree (incl. pauzedrankje): voorverkoop: € 22,00, aan de zaal: € 24,50
Tickets bestellen via: https://wijkcentrum-bakermat.weticket.com/kleinkunst/tickets/c57151d7-33e2-465e-89fc-b41394aa4cf5/selecttickets

image_pdfimage_print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *