Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meespeelavond bij muziekvereniging Heijenoord

14 mei @ 20:00 21:30

Altijd al eens willen proberen of je geluid kan krijgen uit een grote tuba of misschien wel in de wieg gelegd bent voor een indrukwekkende roffel op de pauk?

Muziekvereniging Heijenoord biedt alle laatbloeiers, zij-instromers, her-intreders en en andere belangstellenden op dinsdagavond 14 mei om 20.00 uur de kans om te luisteren, mee te spelen en instrumenten uit te proberen tijdens haar wekelijkse repetitie in het zaaltje aan de Rozenstraat 47/B. Bij voldoende interesse wordt er een leerorkest opgezet en biedt de vereniging les aan van gediplomeerde docenten.

Heijenoord is een harmonieorkest met slagwerk en blazers. Naast de koperinstrumenten als hoorn, trombone, trompet, euphonium, bas en tuba zijn ook houtblazers van de partij zoals saxofoon, fagot, klarinet, hobo en dwarsfluit. Het repertoire is veelzijdig en loopt uiteen van klassiek, jazz & pop tot mars-, musical-, en filmmuziek. De vereniging marcheert niet, geeft jaarlijks enkele concerten in zaal/park of plein en biedt onderdak aan jong en oud.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan, stuur dan het liefst vóór 7 mei een mail maar  en vermeld met welk (eigen) instrument je mee wil spelen en/of welk muziekinstrument je zou willen uitproberen.

Je bent nooit te oud om te leren!                                                                 

Voor meer informatie: https://www.heijenoord.com/De kat uit de boom kijken? Zaterdag 11 mei speelt Heijenoord om 12.30 uur op het plein voor de Koepelkerk aan de Jansplaats.

image_pdfimage_print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *