Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Montessorischool

3 april @ 11:00 14:30

Op woensdag 3 april organiseert de Arnhemse Montessori School tussen 11.00 en 14.30 uur een Open Dag. Iedereen is welkom om de school te bezoeken en kennis te maken met de Montessori onderwijsmethode.

Tijdens de Open Dag zullen de leerkrachten en leerlingen van de school rondleidingen geven en demonstraties geven van de Montessori leermaterialen. Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen en meer te weten te komen over het Montessori onderwijs en het gedachtegoed erachter.
De Arnhemse Montessori School is een mooie school gelegen in een zeer groene buurt. De school biedt kinderen van 4 tot 12 jaar de kans om te leren en te groeien in een veilige en respectvolle omgeving, waarbij elk kind wordt gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen.

We nodigen iedereen van harte uit om deze Open Dag te bezoeken en te ontdekken wat de Arnhemse Montessorischool te bieden heeft. We hopen u te verwelkomen op woensdag 3 april!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website https://www.arnhemsemontessorischool.nl/ of neem contact op met de school via esther.jobsen.@floresonderwijs.nl

Met vriendelijke groet, team Arnhemse Montessorischool

image_pdf
image_pdfimage_print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *